GEHEIM!

geplaatst op: Feb 02, 09:48

De reprise van GEHEIM start op 1 maart, tourdata staan op deze site.

AFRICAN ANGELS< CAPE TOWN OPERA CHORUS

geplaatst op: Dec 12, 08:57

Ze zijn in Nederland! Ik kan je enorm aanraden te gaan kijken en luisteren; zelden zulke mooie stemmen uit Afrika gehoord! Ziehttp://www.ntk.nl/voorstelling/african-angels/

TOUR START

geplaatst op: Oct 10, 00:23

Zaterdag 5 oktober starten Eric Vaarzon Morel en ik onze tour “Santiago” in Lelystad. Waar komen we bij jou in de buurt? Zie tourschema!

Nieuwe cd "Wat ongezegd bleef"

geplaatst op: Jun 06, 10:39

Op 7 juni in De Nieuwe Liefde (Da Costakade 102) om 18.00 uur, zullen Leoni Jansen en Onno Krijn een paar nummers van hun nieuwe cd spelen en vervolgens aan Huub Oosterhuis overhandigen (toegang gratis) De cd bevat teksten van H.Oosterhuis en composities van O.Krijn.

SPEELLIJST "SANTIAGO" NU OP SITE! Zie Tourlist

geplaatst op: Jun 06, 11:08

Nieuwe CD!

geplaatst op: Jun 06, 20:39

Op 7 juni, in cafe de Nieuwe Liefde, zullen Leoni en Onno hun nieuwe cd “Wat ongezegd bleef” overhandigen aan Huub Oosterhuis. Met teksten van hub oosterhuis en composities van Onno Krijn. Toegang gratis.

Cultuurcafe Noordwijk

geplaatst op: Feb 02, 10:49

Op 17 februari is Leoni te gast in het Cultuurcafe.
Locatie Boekhandel va der Meer Tijd: 15.00 Na afloop signeer sessie.

GEHEIM

geplaatst op: Dec 12, 22:44

De tour van GEHEIM is begonnen. Het boek over haar zoektocht naar het oorlogsverleden van haar vader komt op 17 januari uit!

OUT OF AFRICA

geplaatst op: Jul 07, 16:24

Eind juli vertrek ik weer naar Afrika, Nairobi om een show te gaan maken. “Out Of Africa” en all-Kenyan-show met veel muziek,zang,dans,levenslust en prachtige mensen uit Kenia.Dit keer met 8 vrouwen en… 8 mannen, plus natuurlijke een uitgebreide Keniase band. Via mijn Facebookpagina en Twitter probeer ik iedereen in Nederland op de hoogte te houden. In september komen we met z’n allen deze kant op om 65 shows te doen. Hakuna Matata!

Kerst-cd Northern Lights nu te bestellen via deze site!

geplaatst op: Nov 11, 13:27

De Kerstcd van Leoni jansen en Annie Grace is klaar en is nu te bestellen: zie Discografie!!