News

Koop je tickets voor ‘Leoni Jansen in concert’

Koop je tickets voor ‘Leoni Jansen in concert’

Op 27 november (Purmerend) en op 30 november (Rijswijk) geeft Leoni Jansen een concert, mét band en speciale gast: mede-Voicekandidaat Tollak Ollestad (zanger, mondharmonicaspeler).

Leoni speelt alle nummers uit The Voice, en meer! Geniet van een avond vol fantastische muziek, van Leoni en haar band onder leiding van Thijs Borsten.

read more
Schrijf je in voor de WORKSHOP ZINGEN VANUIT JE HART

Schrijf je in voor de WORKSHOP ZINGEN VANUIT JE HART

In mei dit jaar geeft Leoni Jansen een zangworkshop waar in één weekend wordt toegewerkt naar een concert, voor familie, vrienden en buurtbewoners. Deze workshop is voor amateurs en ook voor professionals die een push aan hun performance willen geven. Er is plaats voor maximaal 12 deelnemers.

read more

TOUR START

Zaterdag 5 oktober starten Eric Vaarzon Morel en ik onze tour “Santiago” in Lelystad. Waar komen we bij jou in de buurt? Zie tourschema!

read more

NIEUWE CD “WAT ONGEZEGD BLEEF”

Op 7 juni in De Nieuwe Liefde (Da Costakade 102) om 18.00 uur, zullen Leoni Jansen en Onno Krijn een paar nummers van hun nieuwe cd spelen en vervolgens aan Huub Oosterhuis overhandigen (toegang gratis) De cd bevat teksten van H.Oosterhuis en composities van O.Krijn.

read more