News

Bezingingsweekend, schrijf je in

Er staan weer een nieuwe data voor twee Bezingingsweekenden in 2024 gepland!
Van 14 september t/m 17 september UITVERKOCHT en 9 oktober t/m 12 oktober UITVERKOCHT ga ik met liefhebbers 4 dagen zingen in een prachtig landhuis in de Eifel (3 uur rijden vanaf Utrecht)
Tussendoor kan je wandelen, lezen, in de sauna of hottub zitten.
En er is heerlijk (vegetarisch) eten!
Er kunnen 8 mensen mee!

Wil je op de hoogte worden gehouden mail dan naar Bezingingsweekenden@gmail.com

read more
De eeuw van Harry Belafonte is weer op tour… en hoe!

De eeuw van Harry Belafonte is weer op tour… en hoe!

Yes! We mogen weer! En we hebben het zó gemist. Ik ben ontzettend blij dat we dit voorjaar weer op tour zijn. Samen met Thijs Borsten, Izaline en Roël Calister speel ik in zalen door het hele land. Heel fijn om dit samen met deze heerlijke mensen te mogen doen. En het concert 21 maart 2022 wordt nog extra bijzonder, omdat alle opbrengsten van dat concert naar Good News Centre Kenya gaan.

Neem een kijkje in de agenda, reserveer je kaartjes en tot snel!

read more
Schrijf je in voor de WORKSHOP ZINGEN VANUIT JE HART

Schrijf je in voor de WORKSHOP ZINGEN VANUIT JE HART

In mei dit jaar geeft Leoni Jansen een zangworkshop waar in één weekend wordt toegewerkt naar een concert, voor familie, vrienden en buurtbewoners. Deze workshop is voor amateurs en ook voor professionals die een push aan hun performance willen geven. Er is plaats voor maximaal 12 deelnemers.

read more

TOUR START

Zaterdag 5 oktober starten Eric Vaarzon Morel en ik onze tour “Santiago” in Lelystad. Waar komen we bij jou in de buurt? Zie tourschema!

read more

NIEUWE CD “WAT ONGEZEGD BLEEF”

Op 7 juni in De Nieuwe Liefde (Da Costakade 102) om 18.00 uur, zullen Leoni Jansen en Onno Krijn een paar nummers van hun nieuwe cd spelen en vervolgens aan Huub Oosterhuis overhandigen (toegang gratis) De cd bevat teksten van H.Oosterhuis en composities van O.Krijn.

read more