Schrijf je in voor de workshop Vrouwelijk Leiderschap

Door Manifestatie naar Transformatie

Ga op ontdekking samen met Leoni en Jolanda!
Twee gedreven vakvrouwen die samen met jou geloven in de kracht van vrouwen.

Wat is dat toch met vrouwen? Waarom hebben we zoveel moeite onszelf in de schijnwerper te zetten? En waarom ontbreekt het ons zo vaak aan zelfvertrouwen?

Mijn oma zei altijd: bescheidenheid siert de mens. Maar het brengt ons vrouwen niet verder! En de wereld ook niet. Want die zit te wachten op meer vrouwelijke kracht en vrouwelijk perspectief. Dus, schud de bescheidenheid van je af!

Ontdek hoe je je invloed kunt vergroten en macht kunt inzetten op een manier die werkt voor jou.
Niet door het te doen als een man, maar vanuit je eigen kracht.
Ontdek wat jouw stem je te bieden heeft.
En welke wijsheid je al in pacht hebt.
Laat het naar boven komen.
Maak er gebruik van.
Heb fun.
Do a little weird.
En maak de wereld een beetje mooier als jij doet waar jij voor staat.
We hebben er zin in!

Inspirerende groet,
Jolanda en Leoni

Deze workshop wordt gegeven op 5 november van 13.00 – 18.00 op de locatie van Better Future, Woudenbergseweg 41, Austerlitz.

Voor deze inspirerende workshop betaal je 395 euro exclusief 21 % BTW (particulier/ZZP) of 495 euro exclusief 21 % BTW (corporate)

Testimonials

Een magische middag met Jolanda en Leoni. De verschillende inbreng van deze twee leidde in een paar uur tot grote doorbraken en verbondenheid. 
– Karen

Je wordt aangeraakt, via muziek, stem, gevoel, visualisatie op “iets” in jezelf, om je daarmee nog krachtiger neer te zetten in wat je wilt bereiken.
– Monique

Het is bijzonder om te leren werken met je stem. Niet vanuit gewoonte, maar vanuit keuze omdat ik nu snap welke stem ik kan inzetten op welke momenten. Het is fijn om met een groep vrouwen te werken aan je eigen manifestatie van talenten en bewust te kiezen hoe je die wilt inzetten.
– Kiki