Schrijf je in voor de WORKSHOP ZINGEN VANUIT JE HART

Wanneer: 28 en 29 maart 2020
Zaterdag van 10.00 – 22.00 uur
Zondag van 10.00 – 18.00 uur
Waar: Z-Inn Kapel Zuidoostbeemster
Concert: Zondag van 16.00 – 18.00 uur
Kosten: 395 euro
Inclusief: Workshop, 2 x lunch, 1 x diner, koffie/thee/water & tussendoortjes

Wil je deelnemen aan deze workshop dan kan je een email sturen naar Pauline Visser: paulinevisser75@gmail.com (mobiel: 06-19200408). 

Workshop…
In maart dit jaar geeft Leoni Jansen een zangworkshop waar in één weekend wordt toegewerkt naar een concert, voor familie, vrienden en buurtbewoners. Deze workshop is voor amateurs en ook voor professionals die een push aan hun performance willen geven. Er is plaats voor maximaal 12 deelnemers.

In principe zingt iedereen 1 solo en er worden ter plekke een aantal meerstemmige nummers ingestudeerd (het is ook mogelijk om geen solo te zingen). De begeleiding wordt verzorgd door Annelies Heldoorn op piano.
Leoni kan van te voren contact met je opnemen om samen tot een goede keus van de solo te komen.

Zondag van 16.00 – 18.00 uur zijn familieleden en vrienden van harte welkom om het resultaat van de workshop te komen bekijken.

Leoni vertelt….
“Het mooie van muziek is dat je er verbindingen mee tot stand kunt brengen, en als puntje bij paaltje komt ben ik daar op uit, op dat ene moment waarop de troost het grootst is, alles verbonden, wij allemaal samen een eenheid. Ik zoek graag met je uit wat jij nodig hebt voor je volgende stap, wat je zwakke en sterke punten zijn. Laat weten wat ik hoor en zie als jij muziek maakt. Ik kan je helpen om een goede opbouw te maken, wanneer en wat tussendoor te doen, uitzoeken wat bij jou past. Is er genoeg noodzaak om te doen wat je doet? Ben je genoeg verbonden met jouw muziek, jouw teksten? Het gaat om de verbindingen Stem en Lijf, Hart en Ziel!”

Over Leoni….
Leoni heeft een grote ervaring in het coachen en regisseren van muzikanten. Soms gaat dat over tussenteksten, dan weer over het overbrengen van een lied of het regisseren van een theaterconcert.
Vaak weet ze met een feilloze blik de vinger op de zere plek te leggen waardoor je heel snel veel leert.

Leoni werkte o.a. met:
Karsu, Room Eleven, Izaline Calister, Giovanca, Stevie Ann, Nina June, Jeangu Macrooy, Roos Blufpand, Silayo, de 3 J’s en op tv als coach bij The Voice of Holland en Rock Nation.